Ny Fr.holm Sydhavnen-målmand får ros: Fantastisk ro

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden, inden der blev scoret? 
Mads Albryn er den spiller med flest assist i BFS med fem styks i efteråret.

Hvad er hans spidskompetencer?
Mads har som offensiv spiller mange gode kompetencer. Mads har god fart, har et godt blik for spillet, god på “låget”, kan drible og sparker godt.

Hvem har I på stregen, og hvordan vil du beskrive ham som målmand, og hvad er hans største force?
I løbet af efterårssæsonen fik vi tilgang af en ny keeper, Lasse Fjordbak, som har snuppet pladsen mellem stængerne på førstesenior. Fjordbak er en stor og stærk keeper, som skaber en fantastisk ro for hele holdet med hans sikre indgreb og gode fødder. Og så skal Fjordbak også roses for hans evne til at positionere i målet, som gør ham meget svær at score på.

Hvordan har det set ud tilskuermæssigt for jer, og har holdet også haft opbakning, når I har været på udebane?
Der er generelt fint besøgt, når vi spiller hjemme i Valby Idrætspark lørdag eftermiddag. På udebane kan det være lidt mere svingende. Det afhænger af både spilledag, spilletidspunkt, spillested og ikke mindst vejret.

Hvad betyder opbakningen for jer ude på banen?
Der er ingen tvivl om, at det altid giver spillerne lidt ekstra, når der er godt med mennesker på lægterne, og derfor er det også fedt, at vi som oftest har rigtig pænt besøg på lægterne, når klubbens flagskib er i kamp.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.