Sjælland Serie 1 Pulje 2

Ny IF Bjæverskov-cheftræner hylder klubbens holdledere

IF Bjæverskov – Foto – IF Bjæverskov

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Vi skulle have været startet op 5. januar 2021, men da der kom nye restriktioner, blev vi desværre nødt til at udskyde vores opstart. Vi satser og håber på at kunne starte op igen 19. januar, men som vi alle ved, bestemmer vi det jo ikke helt selv. Vores træning er tirsdag klokken 18.30 til 20.30 de første 30 minutter, har vi en fysisk træner, der har gutterne. Torsdag klokken 19.00 til 20.30.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Traditionerne i klubben er, at der skal være plads til alle, det sociale og hyggen, men seriøsitet når vi er på banen. Så vi havde planlagt træningslejr, opstartshygge, spillermøde og kampe. Vi har en god ungdomsafdeling med hold i alle årgange, så vi ville også prøve de bedste fra U19/U17 af på seniorniveau. Der har været mange nye spillere fra lokalområdet, der har kontaktet mig angående prøvetræninger, men alt dette er jo desværre udskudt, noget skal aflyses på grund af restriktionerne og en kortere opstart. Men det er jo os alle, der lider under det samme.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Der er altid lidt blandet kondi ved opstart, nogle har været ude og løbe, andre har slappet af. Vi havde planlagt fysisk test samt fysisk træning hver tirsdag med en specifik træner. På denne måde ville vi sikre os, at vi ville være klar til sæsonen.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Ud over mig, så har jeg en assistent Behar, to holdledere Jacob og Tino, samt fysisk træner Ulrika. Vi har et tæt samarbejde med vores andethold, som har Jens og Marc som træner/assistent, samt U19-træner Kenn.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Der er et godt socialt fællesskab i klubben, hvilket gør, at der er mange frivillige. De laver nogle gode arrangementer, samt sørger for salg af diverse til vores kampe. Men synes helt klar, at nogle af de mest oversete, der er i klubberne generelt, er vores holdledere. Dem der vasker tøj, og alle dem der ordner alt, så vi andre reelt bare skal tænke på fodbolden.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]