Sjællandsserien Pulje 2

Ny Køge BK-cheftræner hylder professionalismen og arbejdsomheden i klubben

Foto: Fodboldbane

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Vi skulle være startet op 5. januar 2021, men efter den nuværende situation har vi rykket det til 19. januar, hvor vi forhåbentlig kan komme i gang igen. Vi følger ihærdigt med i udviklingen, da vi alle brænder efter at komme i gang med dette nye projekt.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Det er et godt spørgsmål, som jeg som ny cheftræner ikke kan svare på, men en ting er sikkert, vi skal se, hvor meget vores spillere har vedligeholdt den løbeplan, de er sendt på ferie med. Dette gør vi med en bip-test til første træning.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Nu var jeg så heldig at have en måned med spillerne inden vinterpausen, og hvor turneringen var stoppet, og der må jeg indrømme, at formen ikke var god fra start, men virkelig blev boostet igennem træningen, og jeg ved, at alle vores spillere holder stort set løbeplanen, nogle mere end planlagt og nogle få andre lidt mindre.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Jeg selv er ny cheftræner, Ronnie Bendtsen fortsætter som assistent med mere ansvar, end han har haft tidligere. Så er der en fys tilknyttet i Henrik Larsen. Udover det er der en målmandstræner i Martin Tangager. Så har vi luksus forhold i form af tre holdledere i Carit Hansen ( myggen ) og den nye tilføjelse til dette team er Henrik Lindenskov. Derudover er der en sportschef i Martin Jensen, som er ny, og formanden Brian Hansen er også en stor del af teamet.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Altså som ny træner i klubben kigger man på det med nye øjne. I den forbindelse har jeg virkelig oplevet en professionalisme og en arbejdsomhed, som jeg ikke har oplevet før. Holdlederne får alle de usynlige ting til at lykkes, som virkelig gør en kæmpe forskel for truppen. Formanden har stået fem dage og solgt nytårskrudt alene, og det er i mine øjne helt vildt, at man har den lyst og vilje til at sætte klubben så højt på listen. Alt i alt sker der så mange spændende ting i klubben, at det er på et niveau, som ikke ses andre steder i Sjællandsserien. Træning på stadion, omklædning under tribunen med kaffeautomat, køleskab, skab til hver spiller, materialer på banen, inden spillerne kommer, og jeg kunne blive ved. Alle i teamet arbejder på at skabe de bedste forudsætninger for denne talentfulde trup, som har fået en seks nye tilføjelser allerede, som gør, det bliver et sindssyg spændende forår, hvor vi skal ud og jage.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]