top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 10

NY SPORTSCHEF I AABENRAA

Michael_Benkjer_aabenraa_sportschef Foto: Michael Benkjer, Aabenraa BK - Sportschef
1
x
2

30/03

13:00

Aabenraa BK

SUB Sønderborg Inter

Hvor og hvornår er der opstart hos Jer og forventer I et stort fremmøde? Samt på hvilke tidspunkter har i træning i denne sæson?
– Vi har opstart lørdag den 26. januar kl 13.00 på kunstbanen i Aabenraa og vi forventer naturligvis et stort fremmøde. Træningerne vil være tirsdag og torsdag og dertil kommer nogle ekstra træninger i et nyt spændende U21-setup!

articles banner

Hvem kommer til at stå i spidsen for træningen i løbet af sæsonen og hvilke personer er ellers tilknyttet holdet i den kommende sæson?
– Min første opgave som Sportschef i AABK har været at samle et stærkt team omkring senior- & U19. Det er glædeligt at det er lykkedes at fortsætte samarbejdet med det nuværende team, således at Waldemar Stachowiak fortsætter som Cheftræner med Kim Poulsen som assistent. Derudover fortsætter Thomas “Pomme” Christensen arbejdet med 2.holdet og Egon Holm som U19-træner. Udover disse personer arbejdes der pt på at tilknytte en U21 ansvarlig samt yderligere en assistent til 1.holdets trænerteam samt en målmandstræner.