Danmarksserien Pulje 4

Ny Viby IF-træner: Går efter at vinde alle kampe

Ny Viby IF-træner: Går efter at vinde alle kampe

Viby IF ligger lige nu otte point under stregen i Danmarksserien Pulje 4. Nu skal en ny træner prøve at få dem op over stregen, da deres tidligere cheftræner, Thomas Ransborg, har fået en ny stilling i Fredericia, hvor han skal fungere som assistenttræner. Målsætningen er også klar for Viby IF’s nye cheftræner.

– Målsætningen er at vinde alle kampe, som vi går ind til. Der bliver så snakket om hvordan vi kravler op af nedrykningsstregen. Der er et stykke op. Vores målsætning er også at skabe et taktisk udtryk, udtaler den nye træner, for Viby IF.

Anders Juul, har også en plan med det taktiske-udtryk for hans nye hold, selvom han gerne vil holde kortene så tæt ind til kroppen, som overhovedet muligt.

– Der skal være lidt overraskelser for vores fans og modstandere, men opskriften er dramatisk. Vi skal mange ting. Det handler om at være modige, og angribe de muligheder der kommer i kampene, udtaler den nye træner.

Opstarten har også set fin ud, trods en masse travlhed i den første tid.

– Det har været lidt travlhed. Der skulle sættes et nyt trænerteam sammen, og til- og afgange af spillere. Der har været meget at se til, udtaler Anders Juul.

Den nye træner, har også fået mange svar i de træningskampe, klubben har fået spillet her i opstartsperioden.

– Det har været rigtig fint. Vi har fået mange svar. Vi har mødt en masse forskellige modstandere, hvor vi har vundet, og hvor vi har tabt. Nogle kampe har vi været klart dominerende, og andre kampe har det været omvendt, udtaler Anders Juul.

Viby IF, har spillet imod andre DS-klubber her i opstarten. Man har blandt andet slået Odder, og man har tabt til Hedensted.

Trods man har fået mange svar, i de træningskampe man har fået spillet, så savner den nye cheftræner mere kontinuitet i truppen.

– Der er blevet skiftet en del ud i de seneste år i truppen. Der er blevet skiftet fire-fem spillere pr. halv sæson, i de sidste tre sæsoner. Det er tit de spillere, som er i periferien af truppen, der skifter, så grundstammen på holdet er stadig intakt, men vi søger lidt kontinuitet, udtaler cheftræneren, fra Viby.

Anders Juul har allerede en stor indsigt i Viby IF. Han har blandt andet erfaring for Viby IFs U19-hold, samt været konsulent og assistenttræner for Viby IF’s bedste hold.

Viby IF skulle have startet foråret ud imod FC Djursland, men grundet coronavirussen, så er den kamp blevet aflyst. Kampene imod Silkeborg KFUM og VRI her i marts, er også blevet udsat, for Viby IF.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]