Danmarksserien Pulje 1

NYE SPILLERE HAR PYNTET I TAASTRUP

FOTO: Taastrup FC

Har I så fået nye spillere til klubben, eller ved du der er nogle nye på vej og hvis ja hvad er dine forventninger til de nye spillere?
Ja vi har fået en del nye spillere ind og det har virkelig pyntet på truppen og truppens bredde. Vi har desuden fået et par stykker tilbage fra længere varende skader og rejser, så jeg føler vi er godt polstret til et hårdt forår. Mine forventninger til de nye spillere er de samme som til alle mine spillere. -Stenhårdt arbejde.

Hvis du ser på jeres kampprogram til forårssæsonen, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne kamp?
Lidt kliché at skrive, men jeg glæder mig faktisk til alle kampene. Men hvis jeg skulle vælge en enkelt eller to ud, så bliver det de “finaler” vi skal spille mod holdene som ligger omkring os i tabellen.