top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 19

ODDER IGF – FORTJENT POSITION I TABELLEN

Foto: Odder IGF

Hvad er grunden til jeres imponerende sæsonstart? 

Som jeg ser det, er der flere årsager til vores gode start på sæsonen. Som det første kan det nævnes, at vi er et kuld af talentfulde førsteårsseniorer, der lige er rykket op i truppen, som sammen med mere garvede kræfter udgør et hold, der besidder en fordelagtig kombination af rutine og ungdommelig sult. Derudover kender vi alle hinanden rigtig godt, hvilket har resulteret i et stærkt sammenhold, og slutteligt er vi jo også et andethold, som har kunnet drage nytte af ekstra kræfter oppefra.

Er du overrasket over jeres præstationer i sæsonen indtil videre? 

Nej, det er jeg egentlig ikke. Vores ambition er at vinde puljen, og jeg føler, at vores trup er stærk nok til at kunne slå de modstandere, vi har mødt hidtil.

articles banner

Har i overpræsteret eller er det et sandfærdigt billede af truppens evner? 

Igen føler jeg, at vores hold er stærk nok til at kunne præstere, som vi har gjort indtil videre i sæsonen, hvorfor jeg snarere mener, at det er et sandfærdigt billede, mere end det er en overpræstation. Så baseret på de kampe vi har spillet, synes jeg, vores position i tabellen er fortjent.

Hvad forventes der, oven på en sådan start, af resten af sæsonen?   

På længere sigt er vores mål som sagt at vinde puljen og rykke op i serie 1. Dog er der stadig mange kampe tilbage, og meget kan ske, så vi fokuserer på en kamp ad gangen. I skrivende stund er målet derfor at vinde i weekenden.

Odder IGF møder i deres næste opgør Brædstrup IF hjemme. Spil med på kampen her!