top banner
top banner
top banner
2 Division Nedrykningsspil

Odder og Brønshøj spillede en god kamp i flot kulisse

Foto: Odder IGF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi var på Tingbjerg Ground for at møde Brønshøj. Det sluttede som det startede, 0-0. Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret? En god fodbold kamp i en god kulisse! Et talstærkt hjemmepublikum satte kulør på kampen og gjorde oplevelsen der særdels levende. Uafgjort er et rimeligt resultat. Selvom begge hold forsøgte at spille pasningsbold, blev det en kamp med mange omstillinger! Chancerne var så som så, og ligeligt fordelt!

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– Brønshøj har helt sikkert deres udfordringer. Uden sejr en 10 kampe, hvor 6 af dem dog er endt uafgjort. De har mange gode spillere, men virker lidt ramt på selvforståelsen og selvtilliden. Jeg har dog svært ved at se Brønshøj som nedrykker, men det er klart at hvepsene skal stikke til mere end til blot uafgjort, hvis stregen skal holdes under dem! Hele set-up’et er til mere end danmarksserie i Brønshøj. Men kampene skal jo vindes på banen!

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Vi har et ungt hold, og et rigtigt godt U/19 LIGA hold der supplerer flot. Lørdag i Brønshøj manglede vi tre af de største profiler på holdet, og har desuden 4-6 spillere udenfor med skader! Alligevel formår vi med mange unge spillere, flere under 20, at være med på det her plan. Det er rigtig godt! Vi er placeret 11 points over den røde streg i 2.div-kvali, og vi kan så småt begynde at se frem mod en ny sæson. Vores sportschef Henrik Gudmandsen sonderer mulighederne nu, og mange byder sig til i Odder. Vi har dog en god trup med udviklingsmuligheder, så lad os nu se hvad mulighederne og økonomien rækker til! En sejr over traditionsklubben B93 på torsdag vil betyde – i min optik – at vi bliver i 2.division. Det giver ro og fred og mulig kontinuitet til at arbejde på lidt længere sigt!