Jyllandsserien 2 Pulje 5

Ølstrup GU-PR-ansvarlig fremhæver deres nye spiller efter holdets premieresejr

Foto Ølstrup GU

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Bramming B kom ud som lyn og torden, og jeg tænkte ‘puha, det her bliver en lang kamp for os’, men efter ti minutters tid hvor vi lige havde vænnet os til tempoet, så begyndte vi at få overtaget og spillede bedst i resten af halvlegen, hvor vi også kom på både 1-0 og 2-0. De første 25 minutter af anden halvleg var ganske lige med lidt chancer i begge ender, og vi havde en friløber hvor vi egentligt skulle have lukket kampen, men vi sparkede forbi mål. I de sidste 20 minutter pressede Bramming på for en reducering, og vi havde svært ved at holde i bolden, men vi fik afvist dem helt ind til fire minutter inde i dommerens tillægstid, hvor Bramming efter et hjørnespark fik reduceret til 2-1, som også blev kampens resultat.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Ja, jeg synes, at vi havde små 60 minutter hvor vi virkelig spillede godt, og så havde vi også perioder, hvor vi blev presset, men der stod vores forsvar rigtig godt imod.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Jeg synes, at der var flere der gjorde det godt, men vores nye spiller, Lasse Larsen, som nåede at spille flere positioner i løbet af kampen, han gjorde det godt, uanset hvilken opgave han blev sat til – flot præstation.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Ja, jeg synes, at resultatet er retvisende. Jeg synes, at det var fortjent at vi var foran ved halvlegen, og vi kunne sagtens have lavet et mål eller to mere, men jeg synes også, at det var fortjent at Bramming fik reduceret, for de pressede os i slutningen af kampen

Hvad var kampens højdepunkt?
Jeg synes, at kampens højdepunkt var vores målmands redning på et hovedstød efter en omstilling til Bramming. Super flot reaktion.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Jeg synes, at vi skal fortsætte på samme måde – men vi har Herning Fremad i næste kamp, som vi ser som storfavoritter til at vinde puljen, så vi ved, at det bliver en meget svær opgave.

Seneste kamp:
Modstander: Bramming B
Resultat: 2-1-sejr til Ølstrup GU

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED