top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 16

Ølstrup-spiller kommer med bud på rundens kampe

Foto: Ølstrup GU

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for de sidste kampe?
– Der er ingen tvivl om at vi skal slutte sæsonen ordentligt af og derfor går efter 2 sejre i de sidste to kampe.

I står foran en ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi er oversiddere i denne runde, men ligesom sidst vil jeg gerne give mit bud på kampenes resultat ud fra de hold vi har mødt tidligere i turneringen.

articles banner

Herning Fremad – KK07
Herning spiller med om oprykningen og KK07 mangler stadig at få deres første point! Det er sidste chance for KK07 hvis de skal overleve puljen, men omvendt er det også en kamp hvor Herning Fremad ikke må smide point hvis de skal rykke op.
Mit bud på kampen er 5-0 til Herning Fremad.

Alhedens – Vinding
Vinding kan sikre sig overlevelse hvis de går ud og hiver en sejr, derfor tror jeg faktisk på at det er dem der går ud over hiver alle 3 point. Men spiller Alhedens som de kan når de er bedst, så bliver det svært for Vinding!
Mit bud på kampen er 2-0 til Vinding.

Faster/Hanning – FC Silkeborg
Faster ligger i en situation hvor de selv kan afgøre om de skal rykke op eller ej, men en sejr er stort set et must for at dette kan lade sig gøre. Umiddelbart synes jeg Faster er et stærkere hold end Silkeborg, men jeg tror at Faster kan få det svært i denne kamp. Mit bud på resultatet er en uafgjort kamp som ender 2-2.