Sjælland Serie 1 Pulje 2

Ørslev GIF-angriber vil revanchere jammerlig anden halvleg i Svebølle

Ørslev Fodbold 8899

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer, at vi kommer op på hesten igen efter en jammerlig indsats i anden halvleg oppe i Svebølle. Vi skal ud at jage de tre point på lørdag.

Hvordan har I forberedt jer til kampen?
Vi har desværre været ramt lidt af noget corona, så vi har ikke fået den optimale forberedelse til denne kamp. men er sikker på, alle mand er der 100 procent, når fløjten lyder lørdag.

Tror du, at det bliver et hårdt spillet opgør, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Alle hold, der kommer til mosen, får det hårdt. Jeg tvivler på, vi ender med et blåt øje og en hjernerystelse som oppe i Svebølle og håber, at hvis de har nogle lignende kriminelle på holdet, at det så bliver straffet af kampens dommer denne gang.

Regner du med, at I får stor opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Ja, hjemmebane klokken 15.00 en lørdag er der altid folk på lægterne i Ørslev. Der er lovet store pølser og kolde pilsnere. så mon ikke vi får en stærk opbakning

Hvem kommer til at shine på jeres hold, og hvorfor har du netop fidus til ham?
Jeg har en fidus til, at Jeppe Ørregaard kommer ordenligt i gang efter sin skade. Derudover tror og håber jeg på, at Mads Raalund får lidt gang i sit spil på banen og ikke spiller/dribler den til indkast mere.

Hvem skal I holde ekstra øje med på modstanderholdet, og hvorfor er han farlig?
jeg har absolut ingen idé, vi skal spille vores spil og være dominerende fra start til slut, så kan vi være ligeglade med, hvem der normalt er farlige på modstanderholdet.

Kommende kamp:
Modstander: Slagelse
Kampsted: Ørslev Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 18. september klokken 15

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]