Sjælland Serie 2 Pulje 4

Ørslev GIF skal vise noget over for modstander: Spillede en skidt kamp oppe i Storebælt

Ørslev Fodbold 8899

Hvordan er humøret i truppen?
Efter tirsdagens 9-1-sejr er humøret i truppen højt, man må sige, at vi har alle kort på hånden. Nu skal vi bare tænke på næste kamp lørdag og forhåbentligt tre point mere.

Hvad har I arbejdet med på træningsbanen forud for kampen?
Vi arbejder med at få vores spil til at blive hurtigere, og samtidig arbejder vi hele tiden mentalt for ikke at tro, vi allerede har opfyldt vores mål.

Hvad bliver de tre vigtigste faktorer, der skal fungere, for at I tager de tre point, og hvorfor?
Det nemme svar ville være at holde dem fra at score og at score selv. Jeg vil som de andre gange nævne vores mentalitet. Jeg har før sagt, at spiller vi op til vores bedste, slår vi alle. Det viser tabellen også, at vi er rækkens bedste hold. Dog har vores træner aldrig slået Storebælt, så det ville da helt sikkert være fint at prøve det.

Hvor meget vil det betyde for holdet at sikre sig en sejr i forhold til placeringen i tabellen?
I forhold til placering vil den være uændret. Vi er syv point foran Karrebæk på andenplads, men alle kampe er jo tre point værd, så dem skal vi have, og jo længere tid der går, jo tættere kommer vi vores mål.

Føler du, at I har noget at bevise i opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi spillede en skidt kamp oppe i Storebælt, så ja, vi skal ud at vise også over for dem, at vi hører til, hvor vi ligger.

Bliver det et underholdende opgør med mange mål, og hvad er grunden til, at du tror det?
“Vi vinder 3-1 for clean sheet, kan vi sgu ikke holde.”  Fire mål i alt er mit bud og så håber jeg og tror på, størstedelen bliver scoret af os. Christian “Knald” Jensen går ind til opgøret med en enorm selvtillid efter hele fem dåser mod Slagelse.

Hvem kommer til at være afgørende for jer i opgøret, og hvorfor ham?
Jeg tror at Jeppe “tørkranz” Beck spiller sin bedste kamp indtil nu i denne halvsæson, og et langskudsmål er ikke urealistisk

Kommende kamp:
Modstander: Storebælt
Kampsted: Ørslev Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 8. maj klokken 15

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]