Sjælland Serie 2 Pulje 4

Ørslev træner selvfølgelig i grupper af max ti

Foto: Ørslev Fodbold

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
– Det er rigtig fint for nogen af drengene. Det er ikke alle der er lige gode til at løbe på landevejene og som synes det er sjovere at løbe efter en bold, men kan man bearbejde dem? Vi har ventet længe på at kunne komme i gang igen og det er da dejligt, men lad os nu være ærlige… halvdelen af holdet kommer pga. bade-bajeren og 40 grønne look i lejrbåls-rundkreds, hvilket der ikke er meget af lige i øjeblikket…

Hvornår begyndte I?
– Vi begyndte d.14/5.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
– Det var sgu lidt ambivalent. Jeg tror førsteholdstruppen tilsammen har tabt sig omkring 80 kilo +- og folk ser stadig langsomme og kvabsede ud. Derudover er det førte gang på græs i over et halvt år og det er sjældent en syn for guder, når man pludselig skal til at vænne sig til muldvarper og knallertdonuts på træningsbanen. Alt i alt, en kæmpe fornøjelse.

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
– Vi er selvfølgelig inddelt i små grupper af maks. 10 inkl. Træner, derudover er der skrevet numre på samtlige af klubbens dårlige bolde, så vi for det første altid træner med de samme, men derudover undgår vi også at ødelægge de gode med sprittusch. I øvrigt ved jeg ikke hvornår en bold blev ubrugelig med sprittusch på, men lad nu det ligge. Når det så er sagt, så er vi også begyndt at betale for vores eget vand, både det vi drikker og det vi skal bade i.

Hvad tænker du om de forholdsregler?
– Det er ikke særlig ophidsende.

Hvor ofte skal I træne resten af foråret?
– Det bestemmer vi heldigvis helt selv i og med vi hverken er helt eller halvt professionelle. Men der er planlagt træning 2 gange om ugen indtil videre.

Hvordan vil du beskrive jeres holds form efter den længere pause?
– Det kommer an på hvad der vægter mest her.. dem der rent faktisk har tabt sig og er kommet i bedre form eller de få der har brugt tiden på at drikke blå frem og spise djungelvrål til morgenmad med mælk på. Jeg vil evaluere det sådan at vi stadig er i serieform, om det så er serie 1, 2 eller 3, det må vi se på når vi engang får lov til at spille turnering igen.

Var det overraskende for dig?
– Bestemt ikke. Med tilgang af nye spillere, lægger det et ekstra pres på alle, da der bliver større kamp om pladserne og derfor er folk også villige til at gøre lidt ekstra for egen vindings skyld, hvor i mod der er andre der føler sig så sikre, at de bare slår teltpløkkerne op ude foran den nye McDonalds i Vordingborg.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.