top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

OFFENSIVT OG RISIKOVILLIGT FODBOLD HOS JÆGERSBORG

Jægersborg. Foto: Pia Hersild
1
x
2

31/03

10:00

CBS Sport

Jægersborg Bk.

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med Jeres pointhøst og placering og føler du den stemmer overens med jeres præstation i efteråret?
– Vi ligger her efter efterårssæsonen på en 3 plads, 2 point fra oprykning, den er vi meget tilfredse med, da vi startede i Jægersborg min bror og jeg og havde 3 uger til at stable en trup på benene med mange nye ansigter i. Så selvom vi føler vi kunne have 2 sejre mere så det godkendt.

Hvis du skal beskrive Jeres efterårssæson, hvilke ord vil så være mest betegnende?
– Offensiv/risiko fodbold ud fra at vi som hold har mange gode tekniske boldspillere, og vi som udgangspunkt spiller for at score mål, det ses også på at vi er rækkens mest scorende hold, med over 3 mål i snit pr kamp. Så det har været vores efterårssæson, hvor der desværre har sneget sig et par mål for meget ind i den anden ende, men offensiv risiko betonet fodbold koster nogen gange.

articles banner

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg er ikke overrasket over Niveauet, men det er mere fysisk fodbold, hvor der arbejdes fra 1 til 90 minut alle mand, hvis man ikke er klar på dagen, så der risiko for man bliver tromlet over af vild kampgejst, og det er fedt at se mange spillere kommer med den vilje/udstråling.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
– Ja det altid nemt at være bagklog, som nye trænere i KBU, kunne vi i nogen kampe havde spillet anderledes defensivt, end med angreb angreb endnu flere angreb som vores første prioritet, det koster nogen gange i den anden ende, men sådan ser Nisse og jeg på vores fodbold filosofi, at det skal være sjovt og offensivt at spille fodbold.