top banner
top banner
top banner
Albaniserien

OKS-leder: Jeg tager hatten af for Flemløse/Hårbys redningsaktion

Foto: OKSon Park

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
– Som foråret skred frem blev vores spil bedre og bedre efterhånden som trænerteamet fik implementeret deres måde at ville spille på. Det kulminerede nok i vores første halvleg på hjemmebane mod Marstal. Der var vi sgu gode! Den største skuffelse var, da vi mødte Morud og førte med 1 – 0 til vi gik ind i overtiden. Så nåede Morud at score 2 gange og vinde. Der var ikke megen larm i omklædningsrummet efter den kamp!

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor?
– Jeg nævnte i optakten til forårssæsonen, at alle hold ville have en fair chance for at slippe fri for nedrykning. Og jeg tager hatten af for den redningsaktion som Flemløse/Haarby har præsteret. De lå på en sidsteplads inden foråret og mistede deres (og rækkens) topscorer til et divisionshold. Så det er bare stærkt arbejde af Steen Foged og hans spillere.

articles banner

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
– Det ville være nemt at nævne Assens, men de rykkede måske bare op 1 år for tidligt og var ikke helt klar til AS. Før sæsonen troede jeg ikke at Middelfart ville rykke ned, men jeg kender jo omvendt heller ikke de enkelte truppers forudsætninger for at præstere.