top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 1

OKS NYDER NÅR TINGENE GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Foto: OKSon Park
1
x
2

30/03

12:00

Dalum IF

OKS

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
Nogenlunde som jeg forventede, generelt er der vel et fint niveau i rækken, jeg er overrasket over hvor godt et niveau vi spiller på, når vi spiller bedst. Når vi så gør det mindre godt må vi huske på, at vores snitalder er 19 år, og tage den lidt med ro, selvom det altid vil være frustrerende de dage hvor tingene ikke virker.

articles banner

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
Ja, masser af ting, men alt hvad vi oplever i kampene ryger ind på erfaringskontoen, gjorde vi alt rigtigt ville det da også være kedeligt. Vi nyder bare de dage hvor tingene går op i en højere enhed, og fjerner hurtigt tankerne fra de kampe hvor vi spiller som en pose jord. Men trænerstaben analyserer hver eneste gang på hvilke ting der virker og ikke virker, og retter til i træningerne i ugens løb.