Københavnsserien

CHEFTRÆNER I PI FODBOLD: LINJEDOMMEREN BURDE HAVE KARANTÆNE

FOTO: PI Fodbold

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde, hvad blev slutresultatet og hvem scorede jeres mål?
– Vi mødte Græsrødderne og tabte 0-2.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Det var en lidt mærkelig kamp, som bølgede lidt frem og tilbage. Vi vidste egentlig godt hvad de kom med, men var på dagen ikke dygtige nok til at lukke ned for de ting som vi vidste de ville være gode til. Vi snakkede inden kampen om at være kyniske i begge felter og når man brænder 2-3 100% chancer og “giver” et straffespark væk, så bliver Græsrødderne svære at spille imod. Vi fik aldrig rigtig gang i vores eget spil, vi var ikke gode nok på bolden og da vi så i størstedelen af 2.halvleg spiller med 10 spillere pga gule og et rødt kort, så er de bare alt for rutineret og gode på bolden. Så det blev aldrig rigtigt den start på sæsonen som vi havde håbet på. Dog skal gutterne roses for deres arbejdsindsats. Den del var fin og ikke derfor vi taber kampen. Synes også at vi ellers lykkedes okay med at holde dem fra de helt store åbne chancer.

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Jeg er ikke meget for at kritisere dommerne, da jeg generelt har stor respekt for det arbejde de (gider) udfører. Men må simpelthen sige at præstationen/samarbejdet imellem den ene linjedommer og dommer var skrækkelig. Vi får et gult kort og på et tidspunkt siger linjedommeren at vores gule kort er overstået og spilleren skal på banen. Vi spørger ham faktisk to gange, hvor han anden gang halvirriteret siger JA han er blevet kaldt ind. Så vi smider vores mand ind igen og halvandet minut efter kalder dommeren ud og siger at vores gule kort må komme ind. Da han så får situationen af vide giver han vores spiller et nyt gult kort som dermed bliver til rødt. Og da straffen er begået i tidsrummet for det første gule kort må vi ikke efterfølgende sætte en ny mand ind. Må sige at dommeren sikkert gjorde det som står i reglerne men at episoden alligevel er under alt kritik. Vi bliver straffet for at lytte til linjedommeren som vel er dommerens forlængede arm. Skal dog siges at kampens dommer efterfølgende var rigtig ked af episoden og var behjælpelig med en hurtig indrapportering af kampens hændelse. Så må vi se om vi kan få annulleret karantænen. I min verden burde den karantæne istedet gives til linjedommeren

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– Ahh det kan ikke blive til mange. Vi ramte bare ikke dagen (eller målet). Dog skal gutterne have ros for ikke at give op og arbejde hårdt på banen, så længe kræfterne rakte.