Jyllandsserien Pulje 1

AALBORG FREJA-MÅLMAND: VI GÅR BENHÅRDT EFTER TOP 4

AALBORG FREJA-MÅLMAND: VI GÅR BENHÅRDT EFTER TOP 4

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Hjørring og tabte 2-0.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Vi ligger umiddelbart stadig i top 4, som alle hold i denne række går benhårdt efter. Men det et stadigvæk tidligt på sæsonen, og det handler om at være i top 4, når alle 14 runder er spillet. En sejr i dag havde betydet vores sæsonstart havde været over alt forventning. Men nu er det mere middel, og vi har mange hårde og tætte kæmpe foran os.

Ser du på kampen over 90 min, stemmer resultatet så overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
– Tjae, vi kan ikke indvende noget mod at Hjørring vinder kampen. De kommer ud og virker meget mere klar end os, de er foran 2-0 efter 13 minutter, også bliver det svært for os. Vi spiller os op i anden halvleg, men får aldrig skabt de chancer der skal til for at vinde kampen. Så fortjent sejr til Hjørring må vi desværre erkende.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
– Vores præstationer i de 3 første kampe har været det mest positive, vi har præsteret på det niveau der kræves for at være med i den sjove ende af JS. Omvendt vidste vi også mod Hjørring i den seneste kamp, at hvis man ikke er der på dagen, så taber man sine kampe i denne række.