Københavnsserien

MÅLFEST FOR ALLE PENGENE DA KB BESEJREDE FC GRÆSRØDDERNE

FB & KB. Foto: Frederiksberg Idrætspark FB

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi mødte FC Græsrødderne ude og vandt 4-5.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
Efter en lidt skidt start på sæsonen, betød resultatet både at vi bevægede os op over stregen, men mest af alt var det et mentalt energiboost til drengene.

Ser du på kampen over 90 min, stemmer resultatet så overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
Nej! Hvis vi udelukkende ser på chancer, tabte vi nok kampen 15-6, men chancer og boldbesiddelse giver i sig selv ingen point,hvilket vi selv erfaret flere gange, derfor var det også fedt,at se at vi udnyttede vores chancer eller rettere Grumme udnyttede, for han var alene om at score alle 5 kasser. Dog kom der lidt malurt i bægeret i form af et brændt straffe, men det må vi træne på i denne uge.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
På den negative side vil jeg fremhæve at 4 kampe på 12 dage ikke er helt optimalt. Det har i hvert fald kostet lidt på skades fronten og måske også lidt på resultaterne, men vi må kigge fremad og krydser fingre for at fyssen kan trille lidt frem mod næste weekend. På den positive side, har oprykkerne været et frisk pust indtil videre.