Jyllandsserien Pulje 1

FREDERIKSHAVN KNÆKKEDE AABYBRO MED 2 OVERTIDSMÅL

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi mødte Aabybro på hjemmebane søndag eftermiddag og hentede en mere end almindelig hårdt tilkæmpet 3-1-sejr på to overtidsmål. Frederik Guldager blev noteret for sit første hattrick nogensinde, og målene tilfaldt efter vi var kommet bagud 0-1. Dermed et vaskeægte hattrick, hvis vi ser bort fra, at han ikke scorede på hovedet.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Jeg var ikke til stede til kampen, men har fået tilsendt vores træners noter, og her fremgik det, at indstillingen var god, men at vores boldomgang lod sig en del tilbage at ønske. Ud fra træner Troels’ noter så det dog ud til at vi skabte fint med muligheder gennem hele kampen.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Aabybro er et hold, der ikke overraskende gjorde det svært for os, og det var måske også til deres fortjeneste at vi havde det usædvanligt svært hvad angår boldomgangen. Uden det på nogen måde skal være negativt ment, så er de bare dygtige til at slå modstanderens spil i stykker. Det må nu engang være hård kost for Aabybro-mandskabet at inkassere to mål i overtiden, særligt efter at have først 1-0 indtil med godt tyve minutter igen. Jeg er egentlig overbevist om, at Jan og hans tropper nok skal få sat nogle point på kontoen, for de er i stand til at gøre livet surt for alle modstanderne, når jeg tænker på den stil de praktiserer.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Nu var jeg der som bekendt ikke, men bedømt ud fra spillernes beretninger, steg stemningen da Frederik Guldager scorede i overtiden, ligesom de kunne berette om en del “medrejsende” tilskuere fra Aabybro.