Københavnsserien

DER BLEV GIVET OG TAGET DA PI-FODBOLD OG HUSUM MØDTES

FOTO: PI Fodbold

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
– Vi spillede imod Husum og fik et ganske fint 1-1 resultat med os hjem til Valby.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Vi vidste at vi skulle møde en rigtig god modstander som inden kampen havde gjort rent bord. Så vi snakkede om at det ville være vigtigt at holde de aftaler vi lavede og holde hovederne kolde, da det godt kan gå hedt for sig i Husumparken hvor både spillere og tilskuere er gode til at ligge pres på dommer og udehold. Derudover var det vigtigt at stå godt i vores defensive organisation og holde Husum fra alt for mange chancer i åbent spil og så vente på at de rigtige chancer opstod. Vi vidste godt at Husum ville være meget på bolden, men snakkede også om at det kunne være til vores fordel at holde nullet længst muligt. Det synes jeg at vi lykkedes ganske fint med. Derudover scorer vi vores mål på kampens bedste angreb, virkelig et flot mål. Så kan godt være vi ikke havde mange chancer, men da den rigtige kom, så slog vi til. En godkendt præstation fra vores side, udfra de forudsætninger vi kom med.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Jamen et godt hold som virkelig vil tingene og som helt sikkert vil være med i topstriden når sæsonen slutter. De var gode på bolden og står godt i deres defensiv. Men synes vi fik holdt dem ganske fint fra fadet set over hele kampen. Til gengæld er de livsfarlige på dødbolde og dem fik de efter min mening for mange af.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Der var som altid når man besøger Husum, gang i den på og udenfor banen. Der blev taget og givet fra alle parter og hvis man ikke synes det er sjovt at være med til, så bør man overveje at lave noget andet. Dog synes jeg at Husum generelt brugte alt for meget tid på brokkerier.