Jylland Serie 1 Pulje 8

TRODS NEDERLAG SPILLEDE HORSENS FREJA EN AF DERES BEDSTE KAMPE

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi mødte Hatting/Torsted og tabte 3-1

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Selvom det lyder åndssvagt at sige i kølvandet på et 3-1 nederlag, så synes jeg faktisk, vi spiller en af vores bedste kampe. Vi dominerer Torsted fuldstændig, og havde man en statistik på boldbesiddelse vil den nok hedde 70-30 i vores favør. Trods dominansen kampen igennem, formår vi stadig at tabe, og Torsted scorer 3 mål på 0 chancer, hvilket også leder i retning af de 3 personlige fejl, som vi laver, der afgører kampen.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Nu har vi efterhånden mødt Torsted en del gange, og har et godt kendskab til, hvem og hvad de stiller med. Et godt hold med mange dygtige spillere, men et hold jeg alligevel mener vi skal slå, og havde vi ikke været i gavehumør i forsvaret, så er jeg også af den overbevisning, at vi havde vundet kampen – jeg synes klart vi var bedst selvom resultatet siger noget andet.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
Den var god og indeholdte alt, hvad et vaskeægte lokalopgør skal indeholde. Der bliver mundhugget lidt på banen, gået ekstra til den i duellerne, og folk på lægterne lever sig ligeså meget ind i det som os på banen, så alt i alt en sand fornøjelse! Mere af det tak!