København Serie 2 Pulje 4

DOMMER ERKENDER FEJL I KAMPEN MELLEM SUNRED BEACH OG VLI

DOMMER ERKENDER FEJL I KAMPEN MELLEM SUNRED BEACH OG VLI

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
– Vi gæstede VLI i sæsonåbneren og spillede 1-1, hvilket var et meget retvisende resultat, rent spillemæssigt. Bortset fra at vi blev snydt på det groveste i kampens døende minutter. Jeg har aldrig i mit liv set, hørt eller oplevet noget lignende. Vi scorer til 2-1 på et hjørnespark, hvorefter dommeren helt naturligt dømmer mål. Efterfølgende omstøder han sin kendelse til offside, men kort efter ændrer han endnu engang til mål. Vi jubler, løber ned på egen banehalvdel – men da bolden skal til at gives op, ændrer han sin kendelse for 3. gang til offside, efter alt at dømme pga. vedvarende brok fra VLI-spillerne. Efter kampen indrømmede kampens ellers  udmærket dommer sin fejl, men det hjælper os ikke nu. Vi står med 1 point på kontoen i stedet for 3.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
– Vi lykkedes stort set ikke med noget som helst. Vi spillede en ganske forfærdelig kamp, men formåede alligevel at komme på tavlen. Både mål- og pointmæssigt. Vores boldomgang var for langsom, vi fik ikke lagt et struktureret førstepres, vi havde alt for mange boldtab – men vi gik hen og spillede mere direkte i 2. halvleg bl.a. med nogle lange bolde, hvilket gjorde os meget farlige. Det er netop også i den periode at vi får scoret.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Nogle sympatiske gutter, som spiller en ganske fin omgang fodbold. De har nærmest kun ét våben, så hvis man kan få lukket ned for det, så er man godt på vej. Det formåede vi dog ikke på nogen måde. De har to centrale midt, som suger boldene til sig dybt på banen – og server lange bolde ud på venstre kanten til deres yderst driblestærke og farlige wing.