Sjælland Serie 1 Pulje 2

EN TRIST DAG FOR FODBOLDEN, UDTALER HOLBÆK UNITED-ANFØRER

EN TRIST DAG FOR FODBOLDEN, UDTALER HOLBÆK UNITED-ANFØRER

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Solrød og tabte 3-1.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation og hvad vil du gerne fremhæve og hvorfor?
– Jeg er glad for holdet langt om længe er begyndt med at spille god omgang fodbold. Vi dominerede kampen efter de første 10 min, men det er som altid resultatet der tæller. De første 10 min får vi 2 mål ind, men kommer rigtig stærkt tilbage mod topholdet. Det er desværre aldrig nok at spille rigtig flot og dominere en kamp, når man ikke kan score de afgørende mål. Det gjorde Solrød, de havde 4 forsøg på målet gennem kampen og scorede 3 gange. Vi skal nu forsætte de gode takter og bygge på. Der venter os rigtig mange point ligeså længe vi kan spille som vi gjorde mod Solrød.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
– Vi var rigtig ærgerlige over at tabe kampen, men glad for vores for vores spil. Dog oplevede vi noget som vi aldrig troede kunne ske, som ødelægge alt. Om vi havde vundet denne kamp, så ville vi efter kampen igen sidde og tænke om det er det værd, at spille fodbold, da man mister helt lysten til at spille fodbold. Der vi reducerer til 1-2 bliver der over højaltrene annonceret at Mohammed United scorede til 1-2. En trist dag for fodbolden, at vi på denne måde bliver udsat for racisme til en fodbold kamp. Desværre oplever vi små episoder ofte, men dagens episode var langt, langt over stregen. Episoden bliver også indberettet til DBU, og jeg håber DBU tager hånd om denne sag. Vi var alle rystet, da vi hørte Mohammed United over højtalerne. Jeg havde håbet at dommeren havde trådt i karakter, men han var også en kaliber for sig selv, da jeg mistænker ham for at han havde glemt både hans kort og fløjte, når Solrød spillerne filmede, brokkede sig osv. Men vi er naturligvis ikke det eneste hold der brokker os over dommerne, vi må bare acceptere at dommerne i serie bold altid på mystisk vis har empati for hjemmeholdene. Vi er også glad for at trænerstaben og formanden for Solrød FC efter kampen kom og sagde undskyld omkring de racistiske udtalelser vi blev udsat for. Vi håber de tager episoden seriøst og at personen bag dette bliver udelukket for al fodbold omkring fodboldklubben Solrød. Som Holbæk United vil vi nu evaluere og gå i dialog med DBU, og undersøge om det kan anmeldes til politiet.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– Der var 14 stjerner til dagens kamp. Som alle hver især får 6 stjerner både for indsatsten og spille kampen færdig selvom man blev udsat for racisme under kampen.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]