Jyllandsserien 1 Pulje 1

HJØRRING-TRÆNER: UNØDVENDIG AT BLIVE PERSONLIG

HJØRRING-TRÆNER: UNØDVENDIG AT BLIVE PERSONLIG

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi tabte 3-2 mod FFI

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Som en kamp vi havde godt styr på. Har bolden rigtig meget på en tung og stor bane. Undgår deres omstillinger som de er gode til. Vi har vel 20 skud på mål i feltet, men alle bliver sparket meget over, mens de scorer på 2 dødbolde, hvilket de også er gode til, og hvor vi ser skidt ud på målet til 3-2. Målet til 1-0 er på et frispark som deres meget dygtige Kasper Sørensen flot sparker i. Han er altså vild god for dem og gør en forskel, selvom vi gjorde hvad vi kunne for at matche ham. Vi scorer selv 2 flotte mål, især det første hvor vi gennemspillet dem helt nede fra via mange berøringer. Ellers en kamp uden den store dramatik indtil 3 minutter før hvor der kommer hånende personlige kommentarer mod en af vores spillere fra FFI træneren. Meget unødvendigt at blive personlig mod spillerne og ikke værdigt. Dommeren dømte en rigtig god kamp, så han skal have ros fra vores side.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
At vi er under pres på point kontoen i en tæt kreds, og skal vel vinde 3-4 af de sidste 6 kampe. Det kan vi også sagtens, men vi skal sparke vores chancer i mål.

Hvis du i bagklogskabens ulidelig klare lys, kunne ændre noget i sæsonen indtil nu, hvad vil du så gøre om?
Nej det er der ikke. Vi spiller en god omgang fodbold og skal fortsætte udviklingen af denne spillestil. Vi skal blive bedre til at lukke kampene ned, og det skal nok komme med det flotte offensive udtryk vi har.