Jylland Serie 1 Pulje 8

BRABRAND KNUSTE HORSENS FREJA MED HELE 7-1

FOTO: Brabrand stadion

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi møder Horsens Freja i et vaskeægte topopgør og vinder 7-1.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Ensidigt i de første 45 minutter! Vi spiller den bedste halvleg jeg har oplevet i denne klub, hvor vi rent ud sagt spiller et ellers godt Horsens Freja hold fuldstændig ud af brættet. Alle mand er til stede idag, og det er både i presspillet, returløbene, duelspillet og spillet med bolden. Vi fører 5-0 efter 40 minutter, og det er klart vores fortjeneste, da det er mod et hold som har vundet 5 ud af de seneste 6 kampe. Efter pausen bliver vi lullet lidt i søvn og i perioder sidder Horsens Freja på spillet, og når vi falder i tempo viser de også hvilket dygtigt hold de er. De får reduceret til 5-1, men da vi får lavet 2 mål hurtigt efter hinanden vil begge hold gerne holde fyraften. Fantastisk præstation af samtlige 14 mand, der er ikke mere at sige.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
At vi har et fint hul ned til vores forfølgere. Vi har 5 point ned til Hatting som vi allerede møder tirsdag, så der er jo så en ny topkamp, og hvis vi vinder den, så ser det fantastisk godt ud ift. den direkte oprykning. Vi tør dog godt sige nu at vi er indbyrdes bedre end alle de 3 hold som jagter os i IFSK, Freja og Hatting, så med en sejr tirsdag tager vi et gigantisk skridt mod oprykning.

Hvis du i bagklogskabens ulidelig klare lys, kunne ændre noget i sæsonen indtil nu, hvad vil du så gøre om?
Intet. Vores sæson har været fantastisk indtil videre, og nu det er bare vigtigt vi holder fokus og får færdiggjort arbejdet.