Sjælland Serie 1 Pulje 2

HERFØLGE NU UBESEJRET I SNART ET ½ ÅR

Herfølge_stadion

Hvad blev kampens resultat og hvem scorede jeres mål?
Vi vinder i torsdags fortjent 1-0 hjemme over Fårevejle. Joakim Holm scorer vores mål og blev dermed matchvinder. Et iøvrigt rigtig flot mål sparket ind fra en spids vinkel.

Hvilket ord føler du bedst beskriver kampen som helhed og hvorfor?
Vi dominerer kampen i store perioder både fysisk og på bolden, vi skaber et hav af chancer som desværre bliver misbrugt eller reddet på målstregen af en Fårevejle fod. Ellers er vi ganske godt tilfredse med vores indsats over hele linjen. Vi får lukket ok ned for Fårevejles giftige omstillinger og matcher dem rigtig fint i duelspillet og deres altid farlige dødbolde. Det er blot vores slutprodukt i afslutningsfasen som skal hæves et niveau eller 2.

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
Vi er stadigvæk ubesejret i sæsonen og vi har faktisk ikke tabt en kamp i snart et halvt år. Det er virkeligt et flot stykke arbejde drengene leverer både til træning og i kampene og det giver os en enorm selvtillid og tro på tingene.

Hvad betyder kampens resultat for jer, når man ser på tabellen?
Sejren og den flotte stime vi er inde i, betyder at vi holder os godt til i topstriden og vi ligger et maximalt pres på de andre tophold i rækken.