Jyllandsserien Pulje 4

SØFTEN SNYDT FOR DE 3 POINT I 94. MINUT

FOTO: Søften GF

Endnu en kamp er overstået, hvordan endte kampen og stemte det overens med din vurdering af kampen?
– Vi spiller 2-2 mod det suveræne tophold Fuglebakken. Selvom det egentlig var meget fair set over hele kampen er den stadig svær at sluge, når man fører 2-1 indtil overtiden og Tunna putter den sidste ind efter 94 minutter. For at gøre ondt værre var det endnu et mål hvor vi  får halv blokeret og den sejler ind via en Søften fod. Meget symbolsk for vores sæson, det har været stolpe ud. Vi er måske også lidt uheldige med ikke at få et frispark på deres første mål, men sjovt nok har vi på linjen, vores anfører der blev væltet og dommeren 3 forskellige opfattelser af situationen, og vi fik en god snak om det efter kampen. Desværre var de 2 udfald vi kunne have brugt til noget, der samtidig ville have givet os frisparket ikke nogle af dem dommeren valgte, og Fuglebakken scorede på den omstilling det fik i situationen.

Hvilke nøgleord vil du sætte på jeres og jeres modstanders præstation i kampen?
– Det blev endnu en spændende kamp på et godt JS niveau. Især vores første basse var virkelig flot gennemspillet med 3-4 hurtigere pasninger tæt inde under mål, inden laksen kunne omsætte den. Mod slutningen har Fuglebakken et topholds kynisme og held. Men der er ingen der kan tage fra dem, at de er det bedste hold i puljen.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 5 for at vise mandsmod og kæmpe røven ud af bukserne. Vi spiller bestemt en godkendt kamp men mangler måske lige den sidste kynisme og afgørende held. Vi havde chancer for at lukke den til 3-1 men fik desværre ikke udnyttet dem

Der er et par runder igen for de fleste hold. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Hvis vi kan overføre indstillingen fra i dag er der muligheder i alle kampe, men mit bud er stadig at fordelingen mellem den sidste plads i JS1 og dem der skal spille i JS2 falder efter  sidste runde. Den er close i denne sæson.