Danmarksserien Pulje 1

KFUM ROSKILDE VANDT LØRDAGENS TOPOPGØR I DS1

KFUM ROSKILDE VANDT LØRDAGENS TOPOPGØR I DS1

Endnu en kamp er overstået, hvordan endte kampen og stemte det overens med din vurdering af kampen?
– KFUM vandt hjemme 2-0 over Ledøje-Smørum (LSF) i lørdagens topopgør i pulje 1. Mads Julø og Morten Jørgensen scorede to fine mål før pausen, og vi havde ikke de store problemer med at holde forspringet. Tværtimod kunne vi have lavet yderligere et par mål på gode tilbud

Hvilke nøgleord vil du sætte på jeres og jeres modstanders præstation i kampen?
– Stor taktisk disciplin samt kombinationen af tålmodighed og fart var nøgleordene bag endnu en fin KFUM-præstation. Desuden meget stor sikkerhed i det bageste forsvar. LSF levede op til sit ry som et hold med en meget fysisk, og ofte overdreven, fysisk tilgang til spillet, de slap overordentligt billigt med kun to advarsler. Spillemæsssigt kom de med uendeligt lidt, men det kan selvfølgelig også være KFUM’s fortjeneste.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 5 ud af 6. Vi skulle have scoret flere mål, og de første 10 minutter af 2. halvleg kom vi til at stå langt tilbage og agere meget passivt, hvilket også betød, at BSF i denne fase kunne skabe deres eneste store chance i kampen.

Der er et par runder igen for de fleste hold. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Vi mangler to udekampe mod Allerød, ét af øjeblikkets mest formstærke hold i puljen, og Ballerup-Skovlunde. Vanskelige opgaver, som kun kan løses med endnu en 100 pct. præstation.