Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK SYDSJÆLLAND OVERLOD BEVIDST INITIATIVET TIL KARREBÆK

Foto: FK Sydsjælland

Endnu en kamp er overstået, hvordan endte kampen og stemte det overens med din vurdering af kampen?
– Vi mødte Karrebæk på hjemmebane, og vandt 3-2 i en rigtig lige kamp. Uafgjort havde måske været fair. Simon Nygaard spiller en konge kamp og bliver kåret som vores man of the match.

Hvilke nøgleord vil du sætte på jeres og jeres modstanders præstation i kampen?
– Ros til os selv for at holde os til gameplanen hele kampen igennem. Vi overlod bevist initiativet til Karrebæk og skulle true på omstillinger. Og det lykkedes rigtig fint. Karrebæk må nok være utilfredse med deres skarphed. De brændte rigtig meget. Men med stærke præstationer af forsvaret holdt vi stand. Og så havde undertegnet også taget de gode handsker med.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 5 ud af 6. Den manglede stjerne fordi, vi bliver for usikre i defensiven da Tobias Kruse må udgå, og vi i den periode lukker 2 ind. Kruse skal dog have et kæmpe skulderklap for at bide smerterne i sig, og gå på banen igen og han får styr på det hele igen.

Der er et par runder igen for de fleste hold. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Hvalsø på udebane i den sidste runde, skal give 3 point. De er isoleret i bunden med 2 point. Vi har faktisk kontakt til et stort midterfelt i rækken igen efter en mildest talt katastrofal start på sæsonen. Så vi er ikke så ringe, som modstanderne mere sydpå påstår. Vi er i hvert fald kun 7 point efter nummer 5 !