Danmarksserien Pulje 4

VRI BLEVET STRESSET AF HOLSTEBRO-START

FOTO: VRI

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
– Vi mødte Holstebro på udebane og tabte desværre 3-2. Resultatet er på ingen måde retvisende for spil og chancer, men det kan vi desværre ikke bruge til meget. De står med 3 point og vi med 0. Præstationen var mere end godkendt, og det kan vi selvfølgelig tage med, men på den korte bane giver det os desværre ikke point.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
-Bortset fra de første 20 min. spiller vi virkelig godt. vi spiller hurtigt langs jorden og får mange vendinger i spillet. Vi skaber mange chancer og skal også score mere end de 2 vi gør.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– De er vanvittig skarpe og dygtige. De første 20 minutter er noget af det mest hektiske vi har været udsat for i lang tid. De stressede os på hele banen og gav os ikke ro på bolden. Det er ikke for sjov de er ubesejret i lang tid og så havde de topholdets held til sidst med en afslutning gennem benene på en forsvarsspiller som rammer begge stolper inden den går ind til 3-2 i 92′ minut.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
– Det er svært at sige lige nu. Jeg tror det var en ekstremt underholdende kamp for tilskuerne med 5 mål, en masse brændte chancer, gode redninger, skud på stolperne, straffespark og rødt kort.