Albaniserien

MORUD-TRÆNER: VI TABTE FULD FORTJENT TIL MARSTAL

Foto: Morud Stadion

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
– Vi var et smut på Ærø i går søndag, her spillede vi mod Marstal og tabte helt fortjent 0-4. Vi kunne sagtens have tabt større hvis de havde været mere skarpe i anden halvleg. Omvendt scorer de på det meste i starten af kampen, men resultatet var helt fair.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
– Nej bestemt ikke, vores gameplan blev skudt i stykker med det samme og vi er bagud 0-3 efter 12 minutter. Faktisk kunne vi have været bagud efter 15 sekunder, hvor vi taber bolden på egen halvdel. Vi havde meget svært ved at modstå den fysik som Marstal kommer med, og vi bliver bare kyst på især målet til 0-2 og 0-3. Vi kommer selv til et par halve chancer, men manglede det sidste for at chancerne blev spillet helt store. Heldigvis er der en kamp igen på onsdag og her forventer jeg vi kommer tilbage på sporet og henter tre point på hjemmebane mod SSV HøjFyn.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Nøjagtigt som vi kender dem, et hold som arbejder benhårdt for hinanden og de er sgu ikke for fine til at knokle røven ud af buskerne. De er enormt farlige på omstillinger med et par gennembrudsstærke kanter og derudover, er de altid svære at håndtere i luftspillet. De vinder mange nærkampe og det giver nogle farlige situationer når den bliver flækket videre. De spillede med den gejst som vi kender og de var maks klar fra kampens start. De styrer løjerne igennem hele kampen og sejren var som tidligere nævnt fuld fortjent.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
– Det gjorde Kasper fra Marstal som meget passende spiller i nummer 10. Han vender flot på midten og løber ned og sætter den stensikkert i kassen på et flot spark fra en 25 meter. Kasper er en fornøjelse at følge når han spiller, enorm energi og meget dygtig med bolden og sætter flot hans medspillere op til chancer.