København Serie 1 Pulje 2

BFS-ASSISTENT: FANTASTISK AT STARTE SÆSONEN MED EN SEJR

Foto: BF Sydhavnen

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?

Vi møder Fix hjemme i premieren, og vinder efter min mening fortjent 2-1.

Det er en relativt chancefattig kamp, men en kamp hvor jeg synes at vi sidder på det meste. Fix får lagt pres på til allersidst i kampen, men synes det er fortjent at vi kæmper den hjem. 

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
Defensivt gør vi mange ting rigtige, og giver næsten intet væk gennem hele kampen. Mod slutningen af kampen rammes vi af skader og en tynd udvisning, men selvom flere spiller i uvante positioner, så kriger alle mand eminent, som gør at vi opretholder en stærk defensiv struktur. Offensivt vil vi med tiden gerne spille hurtigere og bedre, men det var en sæsonpremiere og vi spillede Fix med kløgt og omtanke. Vi fik skabt de fornødne chancer og scoret de fornødne mål, og hentede 3 point i første kamp som oprykker – så vi er absolut tilfredse med premieren.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Et fornuftigt hold, som spiller fin fodbold og går til stålet alle 90 minutter. De skal nok få hentet en del point.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
Jeg havde jo spået at Søren Andersen ville være et lyspunkt, og han forsøgte da også at leve op til det med et par afslutninger laaaangt udefra, men de var desværre lidt forkølet, så det må vente til næste gang. Kampens store højdepunkt var vores mål til 2-0. Et fantastisk opspil med tempo og kvalitet, fulgt op af et super indlæg, som vores 11’er, Lindgren, med en tempereret first-timer krøller ind under overliggeren. Kongekasse!!