Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER: MAN KUNNE MED FORDEL SE PÅ REGLERNE HOS DBU

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål? 
– Vi mødte Viby og tabte 4-0 til et godt hold. Ærgerligt for dem og ja alle andre hold i puljen, at Viby ikke stiller med sådan et hold hver gang.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Det betyder egentligt det samme som det gjorde inden kampen. Vi skal fortsat bruge et point for at være sikker på at kunne kalde os serie 1 hold næste sæson. Derudover er jeg ærgerlig over at vores fine stimme fik en ende. Men vi må også bare indrømme at når Viby lige pludselig kan mønstre et så godt hold. Så kan vi ikke følge med. Derfor er der heller ingen tvivl om, at det bedste hold vandt.

Ser man på kampen over 90 min, stemmer resultatet overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
– Ja det passer nok meget godt. Som skrevet var der ingen tvivl om hvem der i dag var det bedste hold. Viby har i mine øjne ikke været gode nok. Det samme gælder os selv, men vi har heldigvis været dygtige nok til at skrabe point sammen. 4-0 er et retvisende billede af denne kamp. Men absolut ikke et retvisende billede af de to hold i sæsonen. Og det ærgrer da mig at de stiller med et så stærkt hold her hvor det strammer til. Men jeg vil ikke klandre Viby. De har ikke brudt nogle regler eller noget. Tror jeg da ikke. Men de regler som er nedskrevet i DBU omkring op og nedrykning af spillere kunne man med fordel se på så vi ikke får sådan en ulige turnering som ikke viser et helt retvisende billede, af de hold der mødes, men mere viser et billede af de klubber med de højest rangerende hold og dermed bedre spillere. Jeg synes der er et hul i reglerne som ikke fungerer optimalt.

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Hun gjorde det fint. Man er altid lidt frustreret når man er bagud, men et korrekt rødt kort til os. Lidt små fejl rundt omkring overlever vi nok. Hun overså nok et straffespark til Viby. Men når de vinder 4-0 så går det nok. Det er altid lidt specielt når det er bedømmer på. Selv de bedste dommere begynder at lave nogle dumme ting, linjedommere der puster sig op. Det så vi lidt af i dag. Men generelt en fin kamp hvor der ikke var nogle kendelser der havde indflydelse på resultatet som var forkerte. Det er det vigtigste.