Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER SKUFFET OVER AT GIVE 2 MÅL VÆK

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Horsens Freja og spillede 2-2.

Hvordan vil du beskrive opgøret og hvad betød resultatet for jeres i tabellen?
– Der var ikke det store på spil i denne kamp da Viby kun kæmpe sig til et enkelt point mod JAI. Vi ville dog gerne slutte godt af og vise at vi ikke havde brug for hjælp nogen steder fra og det lykkedes fint for os. Jeg synes faktisk at vi i store dele er bedre end Freja, men vi må også sige at de perioder hvor vi ikke har overtaget der er vi simpelthen for dårlige til at forsvare os og det koster lige for tiden hver gang fordi vi mangler kvalitet. Men altid en fornøjelse at møde Freja hvor der bliver gået til stålet og jeg synes faktisk det var en kamp hvor der godt kunne have været en vinder. Begge hold havde muligheder for at lukke kampen og vi bliver snydt for straffespark. Men igen en lige kamp mod et godt Freja hold.

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation og hvorfor?
– Inden kampen laver vi lidt om taktisk og snakker lidt om hvordan de scorer deres mål og hvilke svagheder vores formation har overfor den måde Freja gør det på. Og det var faktisk lige præcis det der skete. De scorer på to dybe løb. Det er er gode til. Begge deres mål fik de dog kæmpe hjælp fra vores side. Men de har nogle super offensive folk med masser af fart og det er svært at dæmme op i 90 min. De første 30 min sidder vi fuldstændig på opgøret os så scorer de to mål ud af ingenting og det gav dem noget energi. Et hold der har nogle stærke spidskompetencer og altid går til stålet.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 4. En fin kamp med mange gode tendenser, desværre giver vi også to mål væk hvilken vel er fortællingen for vores sæson desværre. Men i perioder leverer vi som vi kan og skal. Vi havde desværre kun en indskifter med. Havde vi haft to så tror jeg vi havde nappet sejren.