Jylland Serie 1 Pulje 8

VI SMADRER OS VIDERE, UDTALER AGF-TRÆNER

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Korte svar, ja. Lidt mere nuanceret så var min forventning inden sæson at vi ville få der svært. Og det fik vi. Men jeg må også sige, at i næsten alle kampen har vi ikke været langt fra point og det skal uden tvivl tilskrives spillerne. Vi skulle overleve. Det gjorde vi.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Ja, det synes jeg. Vi har i perioder simpelthen ikke været gode nok og foræret vores modstandere det ene mål efter det andet. Der har manglet kvalitet i afgørende situationer og det har vi lidt under. Naturligvis. Omvendt synes jeg at vi som hold faktisk har præsteret nogle rigtig stærke kampe hvor vi virkelig har steppet op og vist noget potientiale. Overordnet set så synes jeg dog at vores pointhøst hænger fint sammen det vi har præsteret. Med det in mente at vi har haft old boys spillere med i start 11. På bænken, været 12 mand afsted og flere gange kun 13. Man får det igen man investerer og det vi har investeret i efteråret står fint sammen med vores pointhøst.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Skuffende, svært og berigende. Vi har fået nogle super gode gutter ind og der er en god stemning på Fredensvang og da vi fik en stribe med 6 kampe uden nederlag var det noget af det der skinnede igennem. Og faktisk formår vi at spille de 8 sidste kampe med kun et nederlag. Det håber jeg vi kan bygge videre på. Det var været en berigelse med de nye gutter på Fredensvang. Dem der har været der i længere tid er altid en fornøjelse.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– Vi smadrer os videre til EM.