Jylland Serie 1 Pulje 6

HADSUND MÅ TAGE TUREN NED I SERIE 2 IGEN

FOTO: Hanstholm IF

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
Vi endte som nummer 7 i puljen, og rykkede desværre ned i Serie 2 efter vi havde tilspillet os 14 point. Så vores målsætning blev ikke opfyldt, da vi inden sæsonen havde som målsætning, at vi som minimum skulle blive i rækken, og måske kunne være med i den “sjove” ende af tabellen, hvilket de første 3 kampe også gav forhåbning om, da vi fik 7 point i de 3 kampe.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
Det syntes jeg bestemt ikke. Vi har i rigtig mange kampe spillet bedre end vores modstander og skabt et hav af chancer, men har desværre ikke haft skarpheden og marginalerne med os i de kampe. Havde vi haft de ting med os, så burde vi efter min mening have fået 10-12 point mere, også havde spillet med om oprykning, i stedet for nedrykning. Men når vi ikke har marginalerne og skarpheden i begge ender af banen i for mange af kampene, så ender det desværre med en nedrykning.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
Manglende skarphed i begge ender. Det ender med at koste os en del point, plus vi i nogle situationer har haft mindre dommertekke end vores modstandere. Så kunne vores form godt have haft et par procenter mere opad, men vi har desværre været ramt af skader – store som små på nogle af vores nøglespillere.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
Det med minimum 4 point til Danmark.