Jylland Serie 1 Pulje 9

ESBJERG IF92-SPILLER: SGI BLEV FORTJENTE VINDERE AF PULJEN

ESBJERG IF92-SPILLER: SGI BLEV FORTJENTE VINDERE AF PULJEN

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
Der vil være en stille og rolig vintertræning, for dem der har lyst, men ellers er det bare afslapning og opbygning af sulten for den nye sæson.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
Vi havde to hold der faldt helt i gennem i vores pulje. Resten havde et mere ligeligt niveau, dog med SGI som fortjent vindere af puljen.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
Efterårets hold er efter min mening SGI. De var klare favoritter inden sæsonen, og den levede de op til. Dog er jeg også utrolig overrasket over at Bramming endte som nummer 2. Personlig mener ikke at de var puljens 2.bedste hold, men cadeau for at have skaffet så mange point. Af hold der skuffede må vi klart sige Spangsbjerg og Spjald. De havde slet ikke niveauet til serie 1 i år, og fik meget få point. Derudover må Ringkøbing også være noget skuffet over deres afslutning på deres sæson.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
Det er svært at sige hvad vi skulle gøre anderledes efter vi i går tabte playoff kampen mod Brædstrup, så vi desværre spiller serie 2 næste sæson. Det er nemt at sige at havde vi “bare” vundet sidste kamp mod Ribe, så vi ikke skulle i playoff. Jeg synes vi har spillet en flot sæson, hvor vi som oprykker fik 20 point. Derfor er det også ekstra bittert at have tabt en playoff kamp i straffesparkskonkurrence. Det er desværre sådan det blev i år. Jeg er dog ikke i tvivl om at vi kommer stærkt tilbage næste sæson, hvor vi får forstærkninger ind i truppen. Målet er helt klart oprykning!