OPRYKNING TIL BÅDE 1., 2. OG 3. HOLDET I AABENRAA

OPRYKNING TIL BÅDE 1., 2. OG 3. HOLDET I AABENRAA

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– I november holder spillerne lidt pause fra bold og i december træner vi en ugentlig hyggetræning på vores kunstbane. Derudover spiller nogle futsal og indendørs, mens andre istedet bruger vores fitness ordning.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Generelt er niveauet i pulje 10 altid på et meget stærkt niveau, så der var intet der var overraskende for os.

Hvilket hold er i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Det er altid nemt at tage oprykkerne som værende efterårets hold og jeg synes bestemt også at vi kunne tage titlen, men jeg vil nu alligevel pege på Bramdrupdam. Et mandskab som de fleste vel havde som nedrykningsfavoritter, men som på stor fight og sammenhold leverede en række flotte kampe og fortjent klarede frisag i S1. Stærkt arbejde af “Lunder” og ikke mindst flot af hele spillertruppen i Bramdrupdam. Jeg er egentlig ikke så meget for at tale negativt om andre hold for jeg er ret sikker på at alle gør hvad de kan, men når alt kommer til alt, så er jeg forundret over at HFK må rykke ud. I deres trup er der rigtig mange spillere med stor kvalitet og efter min vurdering rigeligt til at placere sig i midten af S1, men noget har ikke fungeret hvilket gør at HFK overraskende må ned i S2 og vende.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Vi har på og udenfor banen haft et fantastisk 2019, med en trup fyldt af humør, træningsflid og kvalitet, så jeg er meget tilfreds. 2019 har givet oprykninger til både 1.-, 2.- og 3.-holdet samt flotte placeringer til U19, U17 og U16. Så det ser godt ud for fremtiden for AABK.