Jylland Serie 2 Pulje 21

ØLSTRUP-SPILLER: JEG VAR IKKE IMPONERET AF BLÅBJERGS MÅDE AT SPILLE FODBOLD PÅ

Foto: Ølstrup GU

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Vi holder en lille pause og så starter vi i midten af Januar. Nogle spiller dog lidt indendørs, men det er ikke så mange.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Synes faktisk der var mange gode hold og folk slog hinanden på kryds og på tværs.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Efterårets hold må jo være Blåbjerg BK, som var oprykkere og som igen rykkede direkte op – super flot af dem. Jeg var ikke videre imponeret af at se dem spille fodbold, men de formåede altid at hive et resultat med hjem og det er jo i den grad en kvalitet i sig selv. Jeg tror dog de får det svært i serie 1, men hvem ved, måske de også overrasker der.  Jeg synes selv vi var dem der ikke levede op til forventningerne, hvis man altså ser på første halvdel af sæsonen. Alt for mange dårlige resultater i kampe vi burde have vundet sten sikkert. Dog fik vi vendt det på hovedet i 2. halvdel af sæsonen hvor vi spillede ganske flot og var dem der hentede flest point (sammen med Grindsted).

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Brugt vores nye formation noget tidligere og ikke taget for let på de kampe hvor vi mødte bundhold. For tit var vi foran og stillede os tilfreds med det resultatet i stedet for at blive ved med at trykke modstanderen i bund og få lukket kampene.