Jylland Serie 2 Pulje 13

NØRAGER/RØRBÆK-CHEF HAVDE FORVENTET MERE AF HORNUM

NØRAGER/RØRBÆK-CHEF HAVDE FORVENTET MERE AF HORNUM

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
Ja vi holder vinter pause, der er godt nok nogle af spillerne, som spiller lidt indendørs. De plejer at have travlt med alt muligt, så tænker de nok skal holde sig i gang

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
Jeg synes det har været rigtig fornuftigt. Der har været mange tætte og spændende kampe, vi er selvfølgelig glade for vi havde hvad der skulle til, for at klare frisag. Synes især Hornbæk og St. Restrup har været et niveau over os andre, så fortjent de sluttede helt i top.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
Må helt klart være Hornbæk, de har niveau til mere. Det bedste hold vi har mødt, men vi spillede lige op med dem i begge kampe, så det er positivt og det tager vi med. Havde forventet mere af Hornum, synes de var bedre sidst vi var i pulje med dem. Men ved de har kæmpet meget med skader, det sætter sine begrænsninger. Og så er det svært når man kommer i en ond spiral.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
Nej vi er egentlig godt tilfredse, der er altid småting, men sådan er det. Vi kan stadig blive bedre, det er det vi hæfter os ved.