Danmarksserien Pulje 1

KFUM ROSKILDE-PRESSECHEF ER UBESKEDEN

KFUM ROSKILDE-PRESSECHEF ER UBESKEDEN

Hen over vinteren er der så “dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– KFUM’s DS-trup har netop holdt to ugers pause efter årets sidste turneringskamp. Herefter fortsætter det indtil videre med tre gange ugentlig træning, kun afbrudt af en pause omkring jul og nytår. To af de tre ugentlige træninger foregår i et træningscenter med styrketræning som vigtigste element, mens spillerne den tredje gang er på kunstgræs.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Rigtigt meget fysisk, mange nærkampe og mange lange bolde er ofte de vigtigste ingredienser. Teknik og finesse har vanskeligere vilkår.

Hvilket hold er i dine øjne “efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Selv efter at have tænkt grundigt over spørgsmål må jeg være så ubeskeden at pege på Roskilde KFUM, der overvintrer på førstepladsen med fire point ned til nummer to, Ledøje-Smørum. En negativ overraskelse – det kan næsten kun være Herlev, som skulle et næsten et nyt hold sammen og virkelig skal præstere et fremragende forår for at redde eksistensen i række.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Her må jeg ty til cheftræner Stefan Håkansson. På den ene side må 36 mål i 14 kampe siges at være absolut godkendt, men vi kommer frem til voldsomt mange chancer, og som træneren påpeger, har vi i flere kampe skullet bruge alt for mange chancer for at lave mål. Således også i de to uafgjorte kampe, som vi sluttede efteråret med i Allerød og Ballerup.