Sjælland Serie 2 Pulje 3

DET ER SVÆRT AT VÆRE UTILFREDS I SVEBØLLE

DET ER SVÆRT AT VÆRE UTILFREDS I SVEBØLLE

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Der er selvfølgelig dømt ferie. Vi har så til gengæld en del som spiller lidt håndbold over vinteren, og holder sig i gang på den måde. Oven på et flot efterår, er ferien mere end velfortjent. Vi planlægger i mellemtiden en stærk opstart, og ladder batterierne op til et super spændende forår.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet? 
– Niveauet er vel meget forventeligt, forstået på den måde at de tophold som ligger hvor de gør, også er de bedste hold i rækken. Når man som os er nye i rækken, skulle vi selvfølgelig ud og kigge lidt på de andre hold, da vi ikke kendte til dem alle. Som efteråret er skredet frem, er det ikke overraskende at det er os selv, og Hvalsø som ligger 1 & 2. Vi har indtil nu været de to klart bedste hold, med Såby og Svogerslev som første udfordrere.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Det har vi uden tvivl selv været. Vi havde inden sæsonen startede store forventninger til os selv, men vi var samtidig ydmyge. Dette har bragt os op på førstepladsen, som vi er stolte af at overvintre på. > Jeg havde inden sæsonen måske en forventning om at Kalundborg, med de midler de bruger, kunne spille med i toppen. Men efter en god start fra dem, gik gassen i den grad af ballonen.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Det er svært at være utilfreds med særlig meget når vi har det point antal vi har, og kun har tabt point 2 gange. Men i de to kampe vi har tabt point, kunne vi i begge tilfælde godt ha savnet en anelse mere rutine og kynisme. Men vi er selvfølgelig yderst tilfredse med vores præstationer i efteråret generelt set.