Albaniserien

FRIVILLIG INDENDØRS TRÆNING I FJORDAGER

FOTO: Fjordager IF

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Vi har en frivillig indendørs træning ugentligt. Derudover starter vi op med lidt bold på fodboldfabrikken i takt med opstarten nærmer sig.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Synes niveauet har været som forventet fornuftigt højt i mine øjne, dog har jeg ikke mange års Fyns serie erfaring og har derfor svært ved at sammenligne med tidligere sæsoner.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Som sagt har jeg ikke utrolig mange år på bagen, så jeg har svært ved at sige hvem, der i mine øjne har spillet under niveau, men synes Dalum har set spændende ud trods et markant nederlag til os.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Vi havde en periode midt i sæsonen, hvor vi spillede langt under niveau i for lang en periode. Hvad der lige skulle have været gjort anderledes har jeg svært ved at sige, da vi forsøgte forskellige løsninger, men der var andre måder at agere på end hvordan vi gjorde. Med det sagt kan vi dog være tilfredse med hvordan stillingen ser ud nu.