BV OKSØL-CHEF STADIG OVERRASKET OVER DERES EFTERÅR

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– Jeg var og er nok stadig overrasket over os selv. Jeg har hele tiden været klar over vi var et godt fodbold hold, men efter en hård periode havde jeg frygtet det tog mere tid at finde det gode spil frem igen. Det var fedt at se spillerne sprudle og vise spilleglæde. Det har de om nogen fortjent.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Det kan jo være svært at vurdere når man ikke kender de andre holds arbejdsbetingelser og målsætning.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Det er meget sjældent man møder usympatiske folk når man kommer rundt og møder de forskellige hold. Man kan som regel altid få en go fodbold snak og evaluere på både egen pulje og fodbold generelt. Jeg har dog stor respekt for især Ølgod’s og Billund’s folk. De løb ind i nogen gevaldige øretæver under vejs. Alligevel troppede de trofast op og jeg oplevede personligt ikke andet end positiv stemning. Det forsøger jeg selv at efterleve selvom det til tider kan være svært når pulsen er høj og der er point på spil.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Jeg var meget imponeret over Mads Jeppesen fra HTS i vores 2. duel i sæsonen. Vi ved jo godt at han er en rigtig stærk målmand på det her niveau og HTS må ha været i problemer når han har spillet mange af sæsonens kampe ude i marken. Men igen kender jeg ikke begrundelsen for det valg så det vil jeg ikke kloge mig i. I vores 2. kamp var han på plads i målet og sikrede om nogen HTS det ene point de fik med. Mange store redninger og såmænd også en assist til det udlignende mål i overtiden.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]