2 Division Pulje 2

JAMMERBUGT-ANFØRER: MORTEN MØLGAARD EN SYMPATISK TRÆNER

JAMMERBUGT-ANFØRER: MORTEN MØLGAARD EN SYMPATISK TRÆNER

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– Den må stå mellem VSK Aarhus og Aarhus Fremad. VSK Aarhus fik en hård start på 2. division, men med 16 point i de sidste 7 kampe, har de på en eller anden måde fået kæmpet sig ind i top 6. Det er en fantastisk præstation af en oprykker, og jeg havde spået dem til at skulle kæmpe med om nedrykning. Aarhus Fremads 35 point i 16 kampe taler for sig selv, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke inden sæsonen havde dem som en mulig oprykker. Så de har gjort det fremragende.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Den må gå til mine gode venner fra Vejgaard. Jeg synes, at de har et godt hold med en god træner, så jeg havde ikke lige set den komme, at de skulle ligge sidst i puljen i slutningen af efteråret. De har et godt sammentømret mandskab med nogle spændende typer længere fremme på banen, så det er meget overraskende. Jeg tror dog på, at de i sidste ende kan klare frisag.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Jeg synes generelt, at trænerne i gruppen er meget sympatiske. Men hvis jeg skulle nævne én, så må det være guttermanden Morten Mølkjær. En meget sympatisk træner som har fået det maksimale ud af sin trup indtil videre.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Jeg er generelt meget imponeret over Casper Johansen, som efter min mening er for god til 2. division. Han har dog heldigvis ikke gjort alt for ondt på os de to gange, hvor vi har mødt dem i år, men han ligger altid i toppen af topscorerlisten, selvom han ikke er en fuldblodsangriber. Han er efter min mening klart den vigtigste spiller hos Middelfart, hvilket han har været i mange sæsoner i træk.