Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER ØNSKER IFSK OG BRABRAND TILLYKKE

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– IFSK og Brabrand må være efterårets positive bekendtskab. Endelig lykkedes det for IFSK at finde rytmen over en hel sæson. Godt gået. Brabrand brød endelig igennem muren og vandt fortjent puljen. Ved dog ikke om jeg vil kalde det en stor overraskelse og jeg er glad for at vi har taget point mod begge hold. Men de har spillet på et højere niveau end os andre. Og måske to niveauer højere og det har overrasket lidt, at de faktisk var så langt foran os andre. Men tingene har spillet for begge hold. Tillykke med de fine og fortjente oprykninger til begge hold.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Hvis man skal skuffe så må der være fordi man ikke har nået sæsonens målsætning. Derfor peger jeg på Viby, JAI samt FC Horsens. JAI var overmatchet, Horsens fik det ikke til at køre og Viby kæmpede til det sidste, men tabte fortjent en rigtig spændende kamp til Hasle B og må derfor en tur i serie 2.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Jeg synes de fleste har efterladt et positivt indtryk. Personligt er det altid en fornøjelse at møde IFSK med Mikkel T. Tobias G og Bjarke. Brabrand med Otten og Paul da vi altid har nogle fede kampe og så er det nogle gode gutter. Det samme gælder Horsens Freja med Allan Dvinge i spidsen sammen med et hold sympatiske spillere anført af Nikolaj Have. Fælles for disse kampe er, at der er smæk på når bolden ruller og bagefter så får man en snak. Så er der ro på og en respekt mellem alle som der bør være samt plads til smil. Det er det fodbold kan.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Det er svært at komme udenom Mikkel Terkelsen synes jeg. Han har jo altid været god, men i år har han i mine øjne sammen med IFSK haft sin bedste sæson i de sidste par år. Jeg læste et sted, at der var en der synes at han spildte sit talent. Det er jeg lodret uenig i. Det kan godt være, at Mikkel T kunne begå sig på et højere niveau, men det er en fornøjelse at se ham spille og den måde han spiller på, så ligner det han kører på talent og ren spilleglæde. Glæden ved spillet er lige præcis det der skal være omdrejningspunktet i fodbold uanset niveau. Derfor synes jeg, at Mikkel Terkelsen skal spille lige der hvor han er mest glad og gøre hvad der passer ham. Noget han i øvrigt for det meste gør inde på banen. Lige hvad det passer ham.