Jyllandsserien Pulje 1

“FRUTTI” STOPPER I AALBORG FREJA

“FRUTTI” STOPPER I AALBORG FREJA

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– Jamen Rene “Bager” Christensen løb med titlen som årets spiller til afslutningsfesten. Det må siges at være fuldt fortjent, Bager har præsteret stærkt over hele året, og hvis man skulle stå i en presset situation, så kan man altid give bolden til Bager, han finder en måde at komme ud af situationen på imponerende vis hver gang, han er rolig på bolden, løber mange meter og er fantastisk dygtig spiller.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Her vil jeg fremhæve Jens Klitgaard, som er kommet op fra vores U-19 hold, han er gået ind i truppen med en fantastisk egenskab til at arbejde knaldhårdt, tag ved lære og samtidigt bidrage med alt hvad han kan. Han er ikke med 1. Holdet hver gang, men så får vores andet hold i den grad glæde af hans kvaliteter.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Træningskulturen hele året har været sund og god, og folk møder op til træning. Selv i en periode, hvor det ikke har været så sjovt, så har vi stadig haft mange til træning og masser af kvalitet. Sammenholdet er fantastisk, det er generelt i hele klubben. Freja er en fantastisk klub at være i, og skulle der sidde en derude og have lyst til at være en del af det, er alle mere end velkomne og det glæder alle niveauer.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Man kan altid håbe, men jeg ved pt ikke om der er nogen på vej ind, det vil tiden vise. Alle er i hvert fald mere end velkomne på Vestre Fjordvej til slutningen af Januar. Der ligger en trist afgang i Frederik “Frutti” Olsen, som har valgt at prøve sig af på højere niveau, så det er rigtig trist. Men det er selvfølglig også noget vi er forstående overfor. Derudover er der ikke nogen som har meddelt de skal videre, selvom realiteten blev en nedrykning i dette efterår.