Danmarksserien Pulje 2

KARLSLUNDE-ASSISTENT: “HOLD FAST I HENDE, TOSSE!”

Karlslunde IF 8604

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– For os har Mark Moesgaard været vigtig, men flere kan nævnes. Mahmoud El-Khaled, Patrick Christensen, Fillip Bidstrup mf. Ingen over holdet her i Karlslunde – alle er lige vigtige.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Han spiller ofte som en garvet rotte – men er stadig purung. Mathias Moestrup er blandt de bedste på sin position i rækken, hvis han spiller op til sit bedste. Han har dog en del at lære endnu, hvilket vi satser på at få ind i hans hoved i løbet af de kommende sæsoner.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Sammenholdet er måske for godt blandt spillerne. De hygger sig nogle gange lidt for meget ift trænerteamets ønsker og forventninger. Det handler om at stå på tæer hele tiden for at kunne udvikle sig selv og holdet. Stilstand er tilbagegang. Så vi prøver endnu en gang at skrue lidt op for træningen. Forhåbentlig også ved at gøre truppen stærkere og bredere.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Der dukker lidt nyt op efter jul og vi har allerede taget et par nye spillere ind for at kigge nærmere på dem. Hvis vi vil det samme, så er truppen åben for nyt. Vi må desværre sige farvel til nogle klubmænd; Marcus Winberg, der skal til Tyskland for at studere – jeg tror desværre ikke, at vi får en transfersum for ham… Reservekeeper og eks-holdleder Thorsager stopper ligeledes, da han flytter til hovedstaden og ikke kan træne. Han skal nok også pleje sin nyfundne kærlighed – hold fast i hende, Tosse!