Jyllandsserien Pulje 1

POLITIKERSVAR FRA FREDERIKSHAVNS PR-ANSVARLIGE

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
Det bliver et meget klassisk – og givetvis – kedeligt politikersvar, men jeg synes at der hos os er en del om buddet. Hvad jeg imidlertid kan melde helt klart ud, er at officielle kåring til vores afslutningsfest tilfaldt Frederik Guldager, men det var for sin præstation igennem hele kalenderåret. Han var også i toppen på listen over flest stemmer hos holdkammeraterne, ligeledes for hele 2019. Det er nok et udmærket bud, skønt flere selvsagt har været med i overvejelserne.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
Jeppe Drejer, der så vidt jeg husker lige er fyldt 21, har fået sit gennembrud i løbet af efterårssæsonen, og selvom det er blevet til mange kampe fra start på bænken, har han været god til at komme ind i kampene og blive afgørende via mål eller assists. Drejer er ikke just en Peter Crouch hvis vi ser på højden – alligevel er det bemærkelsesværdigt, at han har var været så relativt stærk på låget som tilfældet har været. Vi har selvsagt en del unge spillere i truppen, men de er virkeligt blevet modne, og selvom langt størstedelen af spillerne er mellem 22-25 år, så har de virkeligt fået mange kampe under bæltet. Det ser ganske godt ud på den konto.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
I min optik hænger sammenholdet sammen med træningsindsatsen. Jeg mener det er med til at præge sammenholdet, når spillerne gang på gang – uge ud, uge ind – kommer ned på træningsbanen for at give alt hvad du har. Træningskulturen i seniorafdelingen i F.f.I. har været et højt gennemsnitligt deltagerantal, og faktisk ganske konstant. Det har nok også afspejlet sig i tabellen for primært vores førstehold. Sammenholdet er virkelig godt, og jeg synes både trænere, ledere og spillerne tager et stort ansvar for skabe dette sammenhold.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
Jeg ved, at der kommer et par unge, dygtige spillere til som helt klart vil passe godt ind – også hvad angår sammenholdet, som vi kom ind på i ovenstående spørgsmål. Derudover er det glædeligt, at der er tilsagn fra stort set alle mand til at trække vores rød- og sort-stribede trikot over hovedet i foråret 2020.